Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen en onze websites.

Met een aantal top domeinnamen is Nibosoft zeer aanwezig in de Belgische Ardennen. Met Ardennenwijzer als topper wat het aantal bezoekers betreft. Verder beheren we een aantal Ardennen blogs en startpagina’s. Ardenenwijzer is er voor de vakantiehuizen, hotels, campings, atracties, wildparken en musea. Maar ook een website als Ardennenchalets word beheert door Nibosoft. Daar boekt u al voor een klein prijsje een weekendje Ardennen. Voor de luxe vakantiehuizen in de Ardennen kunt u kijken op Naardeardennen.be Een villa met zwembad sauna of andere luxe voorzieningen kunt u daar boeken.

Wat is er te doen in de Ardennen?

Eigenlijk is er zeer veel te doen in de Ardennen streek. Het bezoeken van een Durbuy Dinant of Malmedy is al een leuk uitje. De grotten doen het bij veel Ardennen vakantiegangers zeker goed. Wildparken zijn wat eenvoudig in de Ardennen maar zeker aanbevolen om te bezoeken. Veel musea over het Ardennen offensief en over de oorlog.

Het boeken van een vakantie verblijf.

De meeste vakantie accommodaties zijn gemakkelijk online te boeken. Wij werken met een boekingskantoor maar ook direct met de vakantiehuis eigenaren. De campings zijn allemaal apart te boeken en de Hotels zijn aangesloten bij touroperators waar wij afspraken mee hebben gemaakt. Door onze ervaring vanaf 2006 weten we de leuke plekjes wel te vinden. Vaak gaan we zelf naar de Ardennen om iets te bezoeken of te testen. En het blijft iedere keer weer een verassing wat de Ardennen te bieden heeft.

Vakantieparken in de Ardennen.

De laatste jaren zijn er een paar mooie vakantieparken bij gekomen. De parken van Landal worden vaak bezocht. Maar bijvoorbeeld het Chaletpark nabij de plaats Blaimont is zeker een aanrader.

Druk bezocht in de Ardennen.

Enkele plaatsen worden vaak bezocht tijdens een hemelvaart of pinkster weekend. Zo is de omgeving van Coo/Stavelot erg druk in die periode. Door de watervallen van Coo en het plopsa park is er genoeg te doen. Het kano varen op de rivier de Amblève is erg populair. Verder zijn er veel sportieve activiteiten te doen. Ook druk is het bij Durbuy waar de straatjes in die weekenden vol lopen met vakantiegangers. Alle terrassen zitten vol en het is erg gezellig. Het labyrint en de tuinen van Durbuy kunt u bezoeken. Verder zijn de plaatsen Malmedy, La roche, Bouillon en Houffalize ook leuke dorpen om te bezoeken.

Een aantal Ardennen websites:

Ardennenwijzer.nl
Ardennenwijzer.be
Ardennenchalets.net
Naardeardennen.be
Ardennen.jouwpagina.nl
Ardennen.jouwpagina.eu